Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

At rejse sig fra asken

At rejse sig fra asken

Efter 11 år som patient i det psykiatriske system, utallige indlæggelser, utallige bæltefikseringer og massiv selvskade, er det lykkedes mig at rejse mig af asken og skabe et nyt liv. Ikke et liv, der ligner det, jeg havde inden, men et nyt og meningsfuldt liv.

Tag sammen med mig på en rejse ind i sindets mørke kroge og opdag her, at selv i de mørkeste stunder er der håb. At selvom alt og alle har givet op på dig, er det muligt at rejse sig igen.

Om Cecilie

Jeg er årgang 1983 og har igennem mange år været svært udfordret psykisk. Jeg har et utal af bæltefikseringer og andre tvangsforanstaltninger bag mig. Jeg har selvskadet i et væk. Jeg har boet på bosted i 7 1/2 år og er undervejs blevet opgivet af psykiatrien. 
 
Måske er det en historie, I har hørt før, men min historie er, at jeg nu bor i min egen lejlighed, har skånejob og ikke længere bliver indlagt eller er selvskadende. Jeg er uddannet folkeskolelærer. Derudover har jeg været synlig i medierne i flere omgange, både i forbindelse med sidste valg, hvor jeg havde et samarbejde med DR om at sætte fokus på psykiatrien. 

Se mere her på min hjemmeside: Cecilie Skovbjerg