Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere

Fra autopilot til personlig power

Fra autopilot til personlig power

Sådan bruger du bevidste valg til at skabe dit drømmeliv

Dette foredrag er for dig kvinde, der ikke længere vil være statisten, men hovedrollen, i dit eget liv – også selvom dine omgivelser afhænger af dig.
Du opdager, hvor mange muligheder du har og de gaver din hverdag forærer dig, så du kan slukke for autopiloten og nyde livet lige nu.

Det er alle de små ting i hverdagen, som skaber livet – når du får øje på dem, opnår du endnu mere glæde og tilfredshed med dig selv.

Alt for mange kvinder, tænker for lidt på sig selv og gør en masse for alle andre. De lever et liv med to do-lister og glemmer at livet er mere end job, indkøbslister, vasketøj, børn og onkels Hans’ fødselsdag på lørdag.

De løber fra arbejde til Fakta, til yoga tilbage til Fakta og så hjem for at få hverdagen til at hænge sammen, men overser i al hast, hvor fantastisk livet er og hvor fantastiske de selv er– også på en regnfuld onsdag. Hvis du har det sådan, så skal du vide, at det er helt normalt. Det betyder, at du er omsorgsfuld og bekymrer dig for dine omgivelser.

Når du lever ud fra din personlige power, så: 

  • lever du et liv på dine betingelser.
  • træffer du bevidste valg, der støtter dig og dine drømme.
  • har du styrken til at sige ”nej” med ro i maven, når dine grænser bliver overskredet.
  • lytter du til din krops behov og giver den en pause (læser en bog, går en tur i skoven eller hiver strikketøjet frem) uden at få dårlig samvittighed.

Forestil dig et liv, der er meget mere end ”godt nok” - fordi du fortjener et liv der er helt FANTATISK. 

Jeg håber vi ses til en hyggelig, lærerig og nærværende aften!