Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Linses Talkshow - 10 års jubilæum

Linses Talkshow - 10 års jubilæum

10 år med et kamera i rumpen.
.... Kom med til det bedste og sjoveste talkshow i 2022.

D. 14. sept. 2011 havde TV3 premiere på "Familien fra Bryggen”, og siden er det blevet til 19 sæsoner og en masse uforglemmelige øjeblikke. I 2021 havde Linse 10 års jubilæum med et kamera i rumpen, og det skal vi fejre med et brag af et "Linses Talkshow”-et familiealbum af guld. Du får selvfølgelig alt det bedste, som du kender fra "Linses Talkshow”, men Linse fortæller også historien bag de bedste oplevelser igennem 10 år og vi skal selvfølgelig gense de bedste klip. Du kan godt begynde at glæde dig, for der vil også være masser af overraskelser, konkurrencer, spørgsmål fra publikum og meget mere.

ADVARSEL: vi skal advare vores publikum om, at der kan forekomme sprøde tøjskift. Showet har også æren af en helt speciel Herre, som gæster os, Rivold, han har nemlig ført kameraet igennem alle årene og han har nogen skønne oplevelser i baggagen, som han vil fortælle om. Linse vil også berøre andre emner, ét af dem, der ligger hendes hjerte nærmest er tilliden til sig selv, om at bygge op og ikke pille ned. Du kan allerede nu godt begynde at varme lattermusklerne op, for det bliver et brag af en aften.

Praktisk info:

  • Der kan købes drikkevarer før talkshowet og i pausen.
  • Der er parkering ved Insero på Langmarksvej og hos FOF Sydøstjylland / BB Electronic, Ane Staunings Vej 21 , som kun ligger ca. 200 m. fra Insero

Vi glæder os allerede til at se dig.

FOREDRAGET UDBYDES I SAMARBEJDE MED: