Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Liv og luft

Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker dit sind. Hvis du trækker vejret uharmonisk, skaber det uro indeni og denne uro gør vejrtrækningen anspændt. Du kan med andre ord blive fanget i en ond cirkel, hvor vejrtrækningen holder dig fanget i en ubehagelig tilstand.

I 2.500 år har de indiske yogier været bevidste om denne sammenhæng og de indså hurtigt, at det er umuligt at opnå indre ro og frihed, så længe vejrtrækningen var anspændt. Derfor udviklede de en række teknikker, der har til formål at skabe fred inden i og hjælpe vejrtrækningen til at flyde frit.

Simon Krohn har skrevet en bog om vejrtrækningen og i dette underholdende foredrag forklarer han, hvorfor vejrtrækningen er essentiel, hvis du ønsker at skabe fred og harmoni i sindet og få mere energi i kroppen. I løbet af foredraget deler han sine bedste teknikker med deltagerne.   

Simon medbringer forskellige bøger, som du kan købe til en reduceret pris med MobilePay.

OBS! Simon holder også denne dag en 3 timers yoga workshop, hvor alle er velkomne. Workshoppen foregår samme sted kl. 12.30 - 15.30 og du kan læse mere og tilmelde dig her: Workshop - Simon Krohn

 

Information

  • Dato 24.04.2024-24.04.2024
  • Adresse Insero Atrium Horsens
    Langmarksvej 53
    8700 Horsens
  • Lokale Insero Atrium
  • Bemærkninger Unummerede pladser. Tilsendt faktura bruges som billet og forevises ved indgangen. Dørene åbnes kl. 17.00. Inkl. pause 15 min, hvor der vil være salg af drikkevarer i caféen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 24.04.2024 17:30-19:30 Insero Atrium Horsens Simon Krohn

Simon Krohn

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til bøgerne ”Nærmere noget” og ”Liv og luft”. 

Læs mere om Simon på:www.mindyourself.dk