Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Frederikke Strand

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus

Mænd og kvinders forskelligheder - vi er ikke ens! 

Vi lever i dag i en verden, hvor mange mennesker gerne vil have, at mænd og kvinder er ens. Det er vi ikke, langt fra! 

Når vi lærer at forstå det modsatte køn, giver det os klarhed, forståelse og en langt nemmere måde at kommunikere på, så vi kan give og modtage den kærlighed, vi alle ønsker os i livet.

På dette foredrag lærer du b.la:

  • hvordan mænd og kvinder er forskellige
  • hvordan vi tænker og føler fuldstændigt modsat
  • hvorfor mænd gerne vil føle, at der er brug for dem og hvorfor kvinder gerne vil føle sig elsket
  • hvordan begge køn giver den slags kærlighed, som de selv har brug for og ikke, hvad den anden har brug for

Frederikke Strands foredrag er baseret på Dr. John Gray teorier og metoder, forfatteren til b.la. bestselleren "Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus" og"Få det, du ønsker og ønsk det, du har", der er solgt i mere end 100 lande - oversat til over 45 sprog og har solgt over 30 millioner bøger. Derudover har John Gray skrevet 25 bøger.

Frederikke er Danmarks eneste certificerede coach, foredragsholder og terapeut, der kan og må undervise i John Grays teorier. Når Frederikke Strand træder ind i rummet, sker der magiske ting. I hendes foredrag inviterer hun publikum op til dialog, så du med det samme bliver klogere på dig selv og det modsatte køn. Foredraget er fyldt med refleksioner, energi og ikke mindst humor og nærvær.