Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Sex og parforhold

Sex og parforhold

Uanset om I er gået helt i stå, mangler at genfinde hinanden, er udfordret eller blot vil have nogle idéer til fornyelse af sexlivet, kan I få glæde af dette foredrag.
Er man først gået helt i stå seksuelt, kan det være helt uoverskueligt at skulle starte igen. Blot med få redskaber kan det sagtens lykkes at få gang i det seksuelle igen.

Har man en partner, der er syg eller har været udsat for en ulykke, kan det seksuelle være en udfordring. Der findes flere løsninger, der kan bruges.
Er det svært at få det seksuelle puttet ind i en travl hverdag og den ene undskyldning overskygger den anden, så er der hjælp at hente her.

Har man i bund og grund et godt sexliv, men tænker….det vil jeg også gerne blive ved med at have, så kommer jeg med flere ideer til, hvordan det kan lykkes.
Glem alt om fordomme og tænk på, at sex er en naturlig del af vores liv.