Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Sådan designer du din have

Vi får besøg af Bonnie Hall, som er en meget dygtig havedesigner.

Hun vil i sit foredrag fortælle om, hvad godt havedesign skal kunne – og hvordan man kan indrette haven, så den både er smuk, funktionel og harmonisk.

Foredraget har fokus på de overordnede linjer i en have – havens strukturelle design.

Hør, hvordan du kan skabe rum i haven – og hvorfor det er et fantastisk redskab til at skabe en spændende have. 

Bonnie taler desuden om en række generelle udfordringer ved indretningen af en have - og mulige løsninger på disse udfordringer. Der kan være ind- og udkig til naboer og bygninger, afskærmning for at reducere vind- og lydgener, samt hvordan man skjuler kig til fx. skrald, kompost og opbevaring af praktiske ting. 

Foredraget indeholder en masse fotos fra hendes egen have. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

Inkl. pause på 15 min. 

Læs mere om Bonnie her: https://bonniehall.dk/

Instagram: Læs mere her

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.10.2023 19:00-20:30 Bygningen, Vejle Bonnie Hall

Bonnie Hall

Mit navn er Bonnie Hall. Jeg har en bachelorgrad i statskundskab og en kandidatgrad i jura, begge fra Københavns Universitet. Jeg har tidligere arbejdet som jurist indenfor HR, strafferet og personskadeerstatning.

Jeg har beskæftiget mig med havedesign, haverådgivning og indretning af haver i mange år. I 2016 startede jeg firmaet Rum i haven. Jeg designer moderne haver med en forholdsvis stram grundstruktur. Når jeg designer en have, tænker jeg i grafiske linjer, balancer, funktioner, stilmæssig overensstemmelse med huset og den stemning, som kunden ønsker. Min tegnestue ligger i Kgs. Lyngby nord for København, men min have ligger i Søborg.