Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

personligudvikling personlig udvikling livsstil

SÅRBAR – Find friheden i det uperfekte

SÅRBAR – Find friheden i det uperfekte

Når vi står ved vores sårbarhed, gør vi os selv frie. Frie fra den stress, der er forbundet med at skulle fremstå på den rigtige måde. Frie fra at skulle jage det perfekte og frie fra at bruge vores tid og kræfter på at kontrollere vores liv. I stedet kommer vi i kontakt med, hvem vi gerne vil være, og kan fokusere på alt det, der gør livet værd at leve.

Vi kan ikke stille os frem i verden,  elske nogen, glæde os eller prøve noget nyt uden at turde være sårbare. At være sårbar er at kunne såres, og det vil vi selvfølgelig ikke. Men hvis vi kan omfavne vores sårbarhed og endda dele den med andre, så får vi flere muligheder, bliver mere frie. Mere stærke. Ikke som et quick fix, men ved hele tiden at øve os, fejle og øve os mere.

Amerikanske Brené Brown gjorde sårbarheden hip med sin TED TALKS Sårbarhedens styrke (The Power of Vulnerability) i 2011. I SÅRBAR – Find friheden i det uperfekte giver Ulla Hinge Thomsen en dansk vinkel på emnet – med danske eksperter, danske cases og historier fra forfatterens eget liv.

I foredraget kommer Ulla desuden ind på emner som skam, selvværd og perfektionisme – derhjemme, på arbejdet og i kærlighedslivet.