Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Selv i modvind

Selv i modvind

De fleste kender Cana Buttenschøn som succesfuld jordemoder, forfatter og iværksætter. Men da hun i 2021 fødte sit tredje barn, fik hun i samme ombæring konstateret kræft. Dermed blev livet, i den i forvejen sammensatte familie, i dén grad vendt på hovedet. 
At få kræft midt i dét, der skulle have været livets store højtid, udfordrede ikke alene lykken over at være blevet et lille barn rigere. Det skabte røre i de helt essentielle følelser i livet. Overlever jeg? Hvem er jeg, hvis jeg gør? Er jeg lykkelig? Eller hvordan bliver jeg det? Hvad vil jeg bruge resten af mit liv på? 

Cana Buttenschøn fandt modet til at række ud, til at stå stærkt og til at turde tro på alt det gode, livet heldigvis også bringer - også på de dage, det gør rigtigt ondt. 

Kom med og oplev, hvordan Cana Buttenschøn levende og ærligt fortæller om, hvilke redskaber hun har brugt, for ikke bare at holde hovedet oven vande igennem livets store kriser, men for at lade sig udvikle undervejs. Følg hendes personlige historie med op- og nedture undervejs og lad dig inspirere af hendes positive tilgang til livet i alle dets aspekter; også i den strideste modvind. 

“Når man sidder i lort til halsen, nytter det ikke noget at hænge med mulen” siger Cana Buttenschøn med et smil og lover, at du, trods foredragets alvorlige kerne, også vil komme til at grine undervejs. 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

Der kan købes øl og vand i pausen.