Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Vejen til topidræt

Vejen til topidræt

Mine 20 år i topfodbold

Med sine over 20 år i dansk og italiensk topbold kender Martin Jørgensen om nogen til vejene og mekanismerne samt kriterierne og parametrene undervejs i bestræbelserne på at opbygge og nyde en succesfyldt idrætskarriere på landsholds- og internationalt topplan.

Den kendte landsholdsprofil og personlighed baserer sine foredrag på sine egne oplevelser, erfaringer, fejl og nedture, men også søde sejrsstunder gennem et langt, men underholdende liv på fodboldbanen.

Martin Jørgensen fortæller om sine klubskifter – dem, der lykkedes, men også dem, der glippede – om karrierens mange ubetalelige oplevelser, om landsholdet og sine landskampe – 102 A- samt 54 U-landskampe – om sine trænere gennem tiderne og om forudsætningerne for at nå til tops.

FOREDRAGET UDBYDES I SAMARBEJDE MED: