Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Vejen til topidræt

Mine 20 år i topfodbold

Med sine over 20 år i dansk og italiensk topbold kender Martin Jørgensen om nogen til vejene og mekanismerne samt kriterierne og parametrene undervejs i bestræbelserne på at opbygge og nyde en succesfyldt idrætskarriere på landsholds- og internationalt topplan.

Den kendte landsholdsprofil og personlighed baserer sine foredrag på sine egne oplevelser, erfaringer, fejl og nedture, men også søde sejrsstunder gennem et langt, men underholdende liv på fodboldbanen.

Martin Jørgensen fortæller om sine klubskifter – dem, der lykkedes, men også dem, der glippede – om karrierens mange ubetalelige oplevelser, om landsholdet og sine landskampe – 102 A- samt 54 U-landskampe – om sine trænere gennem tiderne og om forudsætningerne for at nå til tops.
Sideløbende optræder Martin Jørgensen desuden i populært foredrags-parløb med TV3 Sportens farverige fodboldkommentator Carsten Werge under overskrifter, som du, din forening, klub eller virksomhed selv er med til at prioritere og udvælge.

FOREDRAGET UDBYDES I SAMARBEJDE MED:

 

Information

  • Dato 02.11.2023-02.11.2023
  • Adresse Insero Atrium Horsens
    Langmarksvej 53
    8700 Horsens
  • Lokale Insero Atrium
  • Bemærkninger Tilsendt faktura skal bruges som indgangsbillet. Unummerede pladser. Der kan parkeres ved Insero, Langmarksvej og hos BB Electronic og FOF Sydøstjylland, Ane Staunings Vej 21 B (ca. 200 m. fra Insero).

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 02.11.2023 19:00-21:00 Insero Atrium Horsens Martin Jørgensen

Martin Jørgensen