Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Coldplay coverband A Rush of Coldplay

A rush of Coldplay

A rush of Coldplay

En stor passion for musikken fra et af verdens største rockbands, Coldplay.

Med mere end 100 millioner solgte albums og masser af massive radiohits har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere, som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist, at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay.

Koncerten er lavet i samarbejde med Sønderbro Kirke.

Program:

  • kl. 18.30 dørene åbnes
  • kl. 19.00 koncerten starter
  • kl. ca. 20.30 tak for i aften