Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Aktiviteter i sommerferien i FOF

Rejs mod nye mål

Rejs mod nye mål

Familien Bech på 11 personer, 2 forældre, 8 børn og en svigerdatter, solgte hus, inventar og biler for at rejse jorden rundt i et år; de nåede 9 måneder, indtil Covid-19 satte en stopper for rejsen. De tilbragte knap 4 måneder i Sydamerika, 2 måneder i Sydøstasien, 1 måned i Oman, og dertil ca. 2 måneder i autocampere i USA og New Zealand.

Nille og Troels Bech tog en beslutning om at REJSE sig fra hamsterhjulet, samle MOD til at handle på det og satte sig NYE MÅL: først skulle de mærke, hvad de vil være mere af, inden de begyndte at gøre mere. Altså nye væreMÅL før nye gøreMÅL.

Parrets beretter i ord og billeder om deres oplevelser i 5 kontinenter og 15 lande med bus, fly, færger og autocampere i nogle af verdens smukkeste steder, hvor de fortæller om, hvad der skulle til for at føle sig mere levende.

Man kan samtidig få gode råd til planlægningen af sin næste rejse fra foredragets tredjemand Thomas Hartmann, der hjalp Bech´erne med deres livs rejse. 
Hvad enten man vil holde ferie eller vil REJSE MOD til at sætte NYE MÅL vil man gå beriget hjem – efter at have oplevet de meget dygtige og humoristiske fortællere.