Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

At rejse sig fra asken

At rejse sig fra asken

Efter 11 år som patient i det psykiatriske system, utallige indlæggelser, utallige bæltefikseringer og massiv selvskade, er det lykkedes mig at rejse mig af asken og skabe et nyt liv. Ikke et liv, der ligner det jeg havde inden, men et nyt og meningsfuldt liv.

Tag sammen med mig på en rejse ind i sindets mørke kroge og opdag her, at selv i de mørkeste stunder er der håb. At selvom alt og alle har givet op på dig, er det muligt at rejse sig igen.

Om Cecilie

Jeg er 36 år og har igennem mange år været svært udfordret psykisk. Jeg har et utal af bæltefikseringer og andre tvangsforanstaltninger bag mig. Jeg har selvskadet i et væk. Jeg har boet på bosted i 7 1/2 år og er undervejs blevet opgivet af psykiatrien. 
 
Måske er det en historie, I har hørt før, men min historie er, at jeg nu bor i min egen lejlighed, har skånejob og ikke længere bliver indlagt eller er selvskadende. Jeg er uddannet folkeskolelærer. Derudover har jeg været synlig i medierne i flere omgange, både i forbindelse med sidste valg, hvor jeg havde et samarbejde med DR om at sætte fokus på psykiatrien.