Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Søvløs søvnløse nætter sove dårlig søvn

Gratis Foredrag: "Når tankemylder stjæler nattesøvnen og tager dagtimerne fra os"

Gratis Foredrag: "Når tankemylder stjæler nattesøvnen og tager dagtimerne fra os"

Gratis foredrag om stress.
Du ligger søvnløs, selvom du er træt, og tankerne flyver rundt og rundt i ring, uden at der kommer et svar eller en løsning til dig. Måske det er ting, du skal huske at gøre i morgen, og er bange for at glemme dem? Eller tanker, om noget som er sket i løbet af dagen? Måske noget du bekymrer dig om skal ske i morgen? 
I foredraget kommer stress coach Tina Skjødt med bud på, hvordan tanker kan styres, så de ikke tager vores nødvendige nattesøvn og fylder vores dag, men også hvilke mekanismer, der går i gang inde i os, når vi rammes af stress. (holdnr. 214450)
Foredraget er optakt til kurset “Et stressfrit liv i balance” som starter mandag den 12/4 kl. 19.00 og kører 3 gange. Du tilmelder dig dette kursus separat under personlig velvære.