Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Nyhedsmail nyheder email FOF

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev

Dette er et tilbud til dig, som gerne vil holdes orienteret om vores aktiviteter.

Ved at tilmelde dig dette hold - helt gratis naturligvis, vil du fremover kunne modtage de nyhedsmails, som vi i FOF Sydøstjylland udsender til vores eksisterende kunder. Det er helt gratis og uforpligtende og du kan til enhver tid framelde dig via et link i nyhedsmailen. Vi skriver nyhedsmails, når vi har ledige pladser på de forskellige hold, har oprettet nye kurser eller når aktuelle foredrag er på plakaten.

Hvis du framelder dig nyhedsbrevet og fortryder, så skal du kontakte os på telefon 76258988, så kan vi sætte dig på maillisten igen.

Denne mulighed er en service for dig, så du nemt kan holde dig orienteret om de sidste nye tiltag. Du tilmelder dig ved at trykke på knappen "Tilmeld". Vi glæder os til at holde dig opdateret.

På genhør.