Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Nyhedsmail nyheder email FOF

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev

Dette er et tilbud til dig, som gerne vil holdes orienteret om vores aktiviteter.

Ved at tilmelde dig dette hold - helt gratis naturligvis, vil du fremover kunne modtage de nyhedsmails, som vi i FOF Sydøstjylland udsender til vores eksisterende kunder. Det er helt gratis og uforpligtende og du kan til enhver tid framelde dig via et link i nyhedsmailen. Vi skriver nyhedsmails, når vi har ledige pladser på de forskellige hold, har oprettet nye kurser eller når aktuelle foredrag er på plakaten.

Hvis du framelder dig nyhedsbrevet og fortryder, så skal du kontakte os på telefon 76258988, så kan vi sætte dig på maillisten igen.

Denne mulighed er en service for dig, så du nemt kan holde dig orienteret om de sidste nye tiltag. Du tilmelder dig ved at trykke på knappen "Tilmeld". Vi glæder os til at holde dig opdateret.

På genhør.