Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

5 ugers livsstils bootcamp

5 ugers livsstils bootcamp

NYHED! 

Forløbet er tilrettelagt, så du får en enestående mulighed for at afprøve nogle af de forskellige muligheder, som vi som aftenskole kan tilbyde med nogle af vores dygtige undervisere. 

5 ugers - Program:

Onsdag den 12. april kl. 17.30-19.00: Mindfulness v/. Anna Sofie Jensen

"Mindfulness handler om at komme ud af hovedet og ned i gear, og være nærværende og tilstede i nuet. Derfor vil denne aften stå på afspænding og øget kropsbevidsthed gennem let stræk, blid bevægelse og guidet visualisering. Vi vil også se på hvordan vi kan bruge vores åndedræt og sanser til at berolige sindet og nervesystemet, og du vil få inspiration til hvad du selv kan gøre for at få mere ro og nærvær ind i hverdagen. Det vil være en hyggelig og afslappende aften, hvor alle kan være med."

Onsdag den 26. april kl. 19.15-20.15: NIA v/. Tara

NIA - en fantastisk træningsform - en lækker blanding af yoga, dans og kampsport.

Onsdag den 3. maj kl. 17.30-19.00:  Godnat stresstanker og sov godt v/. Tina Skjødt 

Oplæg om stress, tankemylder og søvnbesvær af stress-coach og tidligere HR-chef Tina Skjødt.

Onsdag den 17. maj kl. 17.30-19.00: "Restorativ Yoga - Yoga i hvile" med Anne-Marie

RESTORATIV YOGA er en metode til at mærke og lytte til kroppen, slippe spændinger og genfinde balancen. Det er en yogaform, hvor du gennem bevidst afslapning får ro i nervesystemet og lader kroppen genopbygge sig selv. I restorativ yoga gælder det om at lægge sig så behageligt og understøttet som muligt, så kroppen kan give helt slip. Når kroppen bliver stille, sker der det forunderlige, at også sindet bliver mere stille. Tankemylderet stilnes, mens du befinder dig i en slags vågen søvn.

Onsdag den 24. maj kl. 17.30-19.00: "Vin og Bobler til sommertiden"

Michael fra NatureWines arrangerer en lille vinsmagning og fortæller om økologisk dyrkede vine med tilhørende snacks. Du lærer lidt om vinens verden imens du smager 3 vine og 1 mousserende vin, som der er gode at anvende til familie-fester og grill-aftener. Du vil få nogle tips og tricks til hvordan du kan parre mad og vin, krydret med overraskelser undervejs.