Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
5 ugers yoga bootcamp

5-ugers YOGA boost-camp

5-ugers YOGA boost-camp

NYHED! 
Forløbet er tilrettelagt, så du får en enestående mulighed for at afprøve nogle af de forskellige muligheder, som vi som aftenskole kan tilbyde med nogle af vores dygtige undervisere. På denne boost-camp omhandler det forskellige yoga-former og stilarter. 

5 ugers - Program:

Onsdag den 17. maj kl. 19.30-20.30: Yoga i roligt tempo v/. Tina Kjær

Vi laver korte sekvenser i de stående stillinger og træner vores balance, men størstedelen af timen foregår siddende eller liggende, hvor vi styrker og smidiggøre vores krop med masser af blide stræk. Vi starter timen med en meditation og afslutter med en guidet liggende afspænding.
Det kræver ingen forudsætninger at deltage, og du kan sagtens være ny i Yoga på dette hold.

Onsdag den 31. maj kl. 19.30-20.30: Yin Yoga v/. Bodil Roulund

Når du arbejder med bindevævet i din krop – som man gør i de langsomme stræk i Yin Yoga – kan det være effekten. Når du bruger tid på måtten, kræver kroppen din opmærksomhed og evt. stress og uro opløses. En anden effekt kan være, at du får muligheden for at bruge dine muskler anderledes og at stivhed/smerter forandre sig og måske forsvinder. Jeg vil gerne guide dig.

Onsdag den 7. juni kl. 19.30-20.30: Aerial Yoga v/. Jan Granberg

Når du kommer til Aerial Workout hos mig, vil jeg gerne have dig til at gå på opdagelse i egen krop på en nænsom og opmærksom måde. På denne måde er du hele tiden er bevidst om, hvad din krop er i stand til, hvor er der begrænsninger og hvad den kan blive bedre til.  
Vi vil bruge stoffet / hængekøjen til at støtte op om de øvelser, som på en stille, rolig og blid måde får dig til at strække ud, mærke og være i fuld kontakt med dine led, sener og muskler. Du må IKKE have tøj på med lynlås, ligesom du IKKE må have smykker på, der kan ødelægge stoffet / hængekøjen.

Onsdag den 14. juni kl. 19.30-20.30: Ansigtsyoga v/Linda Jacobsen

Ansigtsyoga er øvelser, man selv kan lave, der styrker og afspænder muskler i ansigt og hals, dræner overskydende væske og affaldsstoffer og booster blodcirkulationen. Regelmæssig ansigtsyoga kan skabe reelle forandringer i ansigtet ved at komme spændinger til livs, gøre huden mere spændstig og frisk og reducere rynker.

Onsdag den 21. juni kl. 19.30-20.30: Restorativ Yoga/Yoga i Hvile v/. Anne Kristiansen

Du vil bl.a. føle og opleve, hvordan stillingerne hjælper dig til at berolige sindet, skabe balance i nervesystemet, samt opleve, at du kommer i en tilstand af dyb afslappethed. De enkelte stillinger reducerer angst og stress, beroliger og plejer din følelsesmæssige krop, healer, stimulerer til bedre søvn og styrker dit immunforsvar. 

Du vil igennem undervisningen være støttet i de enkelte stillinger af fx (puder, blokke, tæpper mv.) Hver stilling holdes i 5-10-15 minutter. De støttede stillinger hjælper kroppen til at finde ro og give slip på spændinger, så kroppens energier igen kan flyde frit.
Timen afsluttes med Savasana (afspænding). 

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet ved f.eks. sygdom el. lign.