Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
hensynstagende yoga træning godt for din krop

Drop In Fysio flow

Fysio flow er en træningsform, der arbejder med kroppens bindevæv (fascier). Fysio Flow minder lidt om yoga, pilates eller tai chi og er en træningsform for kroppens bindevæv – med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Under huden ligger kroppens mange lag af bindevæv. – Glidningen mellem disse lag af bindevæv er afgørende for smidigheden og bevægeligheden af kroppens muskler og led. Ved inaktivitet, stress eller stillesiddende arbejde nedsættes glidningen mellem disse lag, - derfor kan der opstå smerter og bevægeindskrænkning.

Timen starter med, at vi varmer op med små fjedrende bevægelser og naturlige sving. Vi arbejder derefter med dynamiske stræk for hele kroppen, og til sidst er der en kort afspænding.

Fysio Flow er for dig, der er lige så stram og stiv i apparatet - som størstedelen af den danske befolkning!

Information

  • Dato 07.12.2022-07.12.2022
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Venus 2. sal
  • Bemærkninger Tilmelding er bindende og refunderes ikke, hvis du bliver forhindret. Vi forbeholder os ret til at aflyse dagen før, hvis der ikke er tilslutning nok og du får det indbetalte beløb retur.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 07.12.2022 08:00-09:15 FOF Vejle 2. sal Maria Due Mikkelsen

Maria Due Mikkelsen

Jeg har min daglige gang på klinik i Brande. Her arbejder jeg som fysioterapeut, personlig træner og ernæringsterapeut.

Jeg elsker holdtræning. Med min baggrund som fysioterapeut sørger jeg for undervisning med høj kvalitet. For mig er det vigtigt at alle får noget ud af holdtræningen uanset niveau. Det er derfor min opgave at tilrettelægge og justerer, så alle kan være med. Herudover at skabe et behageligt miljø og en god stemning på holdet.

Jeg har en del erfaring både fra fitness, aftenskole og klinik. Det spænder fra højintensitets træning til vejrtrækningshold, fysioflow og pilates - og en masse ind imellem. Jeg glæder mig til at træne sammen med dig.