Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Meditation frihed fornyelse selvforkælelse luft fordybelse

Drop In Vejrtrækningshold

Få det bedre ved hjælp af din vejrtrækning!

Dette hold er for dig, som trænger til at komme ned i gear, trænger til at mærke dig selv, er smertepræget, døjer med manglende helingsevne eller noget helt andet. 
Holdet er målrettet mod at genvinde smertefrihed og forbedre kroppens naturlige helingsrespons gennem vejrtrækning. Igennem en kombination af bevægelse og vejrtrækning løsner du din krop og slipper fysiske, mentale og emotionelle blokeringer, hvilket er med til at igangsætte og genskabe de dybe naturlige helingsprocesser, som din krop har!
Maria guider dig igennem 75 minutters fokuseret vejrtrækningsøvelser, som vil hjælpe dig med at skabe mere energi og frihed.

Værktøjer, der er lige til at tage med hjem og bruge i din hverdag:

Du vil få værktøjer, som du kan lave derhjemme, på arbejde eller i bilen.

Opnå mere frihed, ro i systemet og færre smerter: 

Bevidst vejrtrækning er vejen frem til mere frihed, men det er et værktøj, der kræver træning. Træningen er ikke nem alene og derfor har Maria oprettet disse drop in hold, hvor du sammen med andre trækker vejret og få ro i systemet. 

Information

  • Dato 07.12.2022-07.12.2022
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Venus 2. sal
  • Bemærkninger Tilmelding er bindende og refunderes ikke, hvis du bliver forhindret. Vi forbeholder os ret til at aflyse dagen før, hvis der ikke er tilslutning nok og du får det indbetalte beløb retur.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 07.12.2022 11:00-12:15 FOF Vejle 2. sal Maria Due Mikkelsen

Maria Due Mikkelsen

Jeg har min daglige gang på klinik i Brande. Her arbejder jeg som fysioterapeut, personlig træner og ernæringsterapeut.

Jeg elsker holdtræning. Med min baggrund som fysioterapeut sørger jeg for undervisning med høj kvalitet. For mig er det vigtigt at alle får noget ud af holdtræningen uanset niveau. Det er derfor min opgave at tilrettelægge og justerer, så alle kan være med. Herudover at skabe et behageligt miljø og en god stemning på holdet.

Jeg har en del erfaring både fra fitness, aftenskole og klinik. Det spænder fra højintensitets træning til vejrtrækningshold, fysioflow og pilates - og en masse ind imellem. Jeg glæder mig til at træne sammen med dig.