Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Drop In - Yoga

YOGA når det passer dig!

Drop In Yoga er for alle - nybegynder som øvet ! Der kræves ingen forudsætninger for at deltage.

Kom som du er og mærk, hvad yogaen kan gøre for dig og din krop. Vores dygtige undervisere guider dig igennem en times undervisning, som afsluttes med lidt afspænding. 

Du tilmelder dig fra gang til gang. Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes. Bliver du forhindret bedes du give os besked, så en anden kan få din plads.

Vi har yogamåtter og alle de nødvendige redskaber.

Vi glæder os til at se dig på 2. sal i Paladspassagen i Vejle (gå ind i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-Huset Albert. 

Information

  • Dato 08.12.2022-08.12.2022
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Månen 2.sal
  • Bemærkninger Tilmelding er bindende og refunderes ikke, hvis du bliver forhindret. Vi forbeholder os ret til at aflyse dagen før, hvis der ikke er tilslutning nok og du får det indbetalte beløb retur.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.12.2022 18:15-19:15 FOF Vejle 2. sal Marie Tholstrup Greve
Underviser

Marie Tholstrup Greve

Jeg er en passioneret yogalærer og slow-food aktivist. Jeg elsker at tilbringe tid på yogamåtten, i køkkenet samt i naturen - og med min mand og vores 4 skønne unger. Jeg er fascineret af yoga og dens mange helbredende aspekter og det har jeg været, siden min første yogatime tilbage i 2006. Siden dengang har yoga været en fast del af mit liv og hjulpet mig på forskellige stadier i livet, blandt andet gennem mine graviditeter, hvoraf den ene var en tvillingegraviditet. Her gik det op for mig, hvordan yogaen kan bidrage til at opnå øget velvære og indre ro.

I 2016 tog vi en stor beslutning og flyttede til Sydengland. Her fik jeg muligheden for at studere hos nogle af de bedste yogalærer i UK. Jeg startede med en 2 årig uddannelse (500 RYT) til Hatha yogalærer ved The Devon School of Yoga. Herefter fulgte uddannelse til pre- og postnatal yogalærer og jeg begyndte at undervise flere dag- og aftenhold. Vi er nu tilbage i Danmark igen og jeg glæder mig til at undervise og dele ud af min viden. Det gør mig så glad at lære andre om yogaens mange værktøjer - hvordan den kan bidrage til at skabe mere fokus, ro og velvære. Jeg tror på, at verden bliver et rarere sted at være, når vi hver især lærer at mærke efter og skabe balance  i os selv - både på og udenfor yogamåtten.
For nærmere information om et specifikt yogahold er du velkommen til at kontakte mig på mail: mariesejersen@gmail.com eller telefon: 50693507. Jeg håber vi ses.