Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Drop In Yoga

YOGA når det passer dig!

Drop In Yoga er for alle - nybegynder som øvet ! Der kræves ingen forudsætninger for at deltage.

Kom som du er og mærk, hvad yogaen kan gøre for dig og din krop. Vores dygtige undervisere guider dig igennem en times undervisning, som afsluttes med lidt afspænding. 

Du tilmelder dig fra gang til gang. Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes. Bliver du forhindret bedes du give os besked, så en anden kan få din plads.

Vi har yogamåtter og alle de nødvendige redskaber.

Vi glæder os til at se dig på 2. sal i Paladspassagen i Vejle (gå ind i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-Huset Albert. 

Information

  • Dato 08.12.2022-08.12.2022
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Venus 2. sal
  • Bemærkninger Tilmelding er bindende og refunderes ikke, hvis du bliver forhindret. Vi forbeholder os ret til at aflyse dagen før, hvis der ikke er tilslutning nok og du får det indbetalte beløb retur.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.12.2022 11:00-12:00 FOF Vejle 2. sal Jannie Frederiksen
Yin yoga og piltes med Jannie Frederiksen hos FOF Horsens og Vejle
Underviser

Jannie Frederiksen

Jeg er uddannet i Ashtanga-, Iyengar-, Yin- og Børneyoga og jeg elsker at undervise og jeg kan slet ikke undvære det. Jeg har dyrket yoga og pilates i ca.7 år og det har hjulpet mig af med mange smerter og givet ro i hovedet, den gave vil jeg give videre til andre og hjælpe med at få mere sund bevægelse ind i folks hverdag. Min helt store passion er Yin yoga og pilates matwork. Jeg også uddannet Søvncoach og Positiv Psykologi vejleder, så jeg lytter også gerne og kan komme med gode råd. Derudover er jeg i gang med at læse til kostvejleder, Outdoor trainer og sundhedscoach.