Skip to content

HJEMMESIDEN SKAL OPDATERES, DERFOR KAN DU IKKE TILMELDE DIG FRA OG MED 28. SEPTEMBER TIL OG MED 2. OKTOBER KL. 05.00. VI BEKLAGER ULEJLIGHEDEN. SEND GERNE EN MAIL MED DIT ØNSKE OM HOLD / FOREDRAG, SÅ VENDER VI TILBAGE TIL DIG I NÆSTE UGE.

Tilmelding til nyhedsbrev
Forfatterkursus online skriv din bog med Louise Lund Olesen

Sådan skriver du din bog

Sådan skriver du din bog

Har du et bogprojekt i skuffen, der aldrig kommer videre? 
Er du i tvivl om, hvordan du skal begynde din historie?
Eller mangler du bare et kærligt puf til at komme i gang? 


I denne workshop lærer du, hvordan du faktisk kommer i gang med at skrive din bog fra start til slut! Derfor skal vi trække den røde tråd igennem dine ideer og sammen få overblik over dit projekt, igennem strukturering og opbygning af din bogs plot. Vi skal tale om forskellige tilgange til skriveprocessen, hvad enten du er en ekstremt detaljeret planlægger eller en mere intuitiv skriver, der bare går i gang med det samme. 

Vi kommer ind på både genre, fortællevinkel, karakterer, dialog, idegenerering og du får en masse skrivetips
I løbet af weekenden vil der være forskellige skriveøvelser med efterfølgende feedback, så du kan få de gode ideer og få påbegyndt din skriveproces. 
Der vil også være en kort introduktion til det videre arbejde med projektet, når du en dag bliver helt færdig med dit første udkast!
 
Lørdag er der en frivillig hjemmeopgave, som vi samler op på søndag, hvor de, der ønsker det, kan få feedback på de første spæde linjer af deres bogprojekt og er man ekstra modig, kan man også få lov til at læse det op for resten af holdet.
  
Holdet er for begyndere, så du kan altså sagtens deltage, hvis du kun
har ideen til en bog og aldrig har skrevet før, eller hvis du har brug for hjælp til at komme videre med dit bogprojekt, så du rent faktisk bliver færdig.