Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Forfatterkursus online skriv din bog med Louise Lund Olesen

Sådan skriver du din bog - forfatterkursus

Har du et bogprojekt i skuffen, der aldrig kommer videre? 
Er du i tvivl om, hvordan du skal begynde din historie?
Eller mangler du bare et kærligt puf til at komme i gang? 


I denne workshop lærer du, hvordan du faktisk kommer i gang med at skrive din bog fra start til slut! Derfor skal vi trække den røde tråd igennem dine ideer og sammen få overblik over dit projekt, igennem strukturering og opbygning af din bogs plot. Vi skal tale om forskellige tilgange til skriveprocessen, hvad enten du er en ekstremt detaljeret planlægger eller en mere intuitiv skriver, der bare går i gang med det samme. 

Vi kommer ind på både genre, fortællevinkel, karakterer, dialog, idegenerering og du får en masse skrivetips
I løbet af weekenden vil der være forskellige skriveøvelser med efterfølgende feedback, så du kan få de gode ideer og få påbegyndt din skriveproces. 
Der vil også være en kort introduktion til det videre arbejde med projektet, når du en dag bliver helt færdig med dit første udkast!
 
Lørdag er der en frivillig hjemmeopgave, som vi samler op på søndag, hvor de, der ønsker det, kan få feedback på de første spæde linjer af deres bogprojekt og er man ekstra modig, kan man også få lov til at læse det op for resten af holdet.
  
Holdet er for begyndere, så du kan altså sagtens deltage, hvis du kun
har ideen til en bog og aldrig har skrevet før, eller hvis du har brug for hjælp til at komme videre med dit bogprojekt, så du rent faktisk bliver færdig. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.10.2023 10:00-15:00 FOF Horsens Louise Lund Olesen
2 Søndag 15.10.2023 10:00-15:00 FOF Horsens Louise Lund Olesen
Underviser, forfatter og illustrator Louise Lund Olesen.
Underviser

Louise Lund Olesen

Underviser, forfatter og illustrator.
Jeg elsker at fortælle historier, tegne fantasifulde væsener og organisere mit liv igennem journaling.

Som 19-årig udgav jeg min første børnebog og siden er der kommet flere titler til som både forfatter og illustrator.
Jeg har selv taget et utal af kurser og højskoleophold indenfor det kreative, særligt kan nævnes Manuskriptskolen for Børnefiktions ugelange højskoleophold i 2021.
Jeg er bestyrelsesmedlem i foreningen Håbefulde Unge Forfattere, hvor jeg er med til at arrangere workshops og fællesskaber for vores unge medlemmer landet over. Til landets store bogmesser er jeg en hyppig gæst og ses ofte i færd med at filme til min Youtube-kanal.

Jeg har en webshop, hvor jeg sælger tegninger, klistermærker af eget design og funktionelle bogmærker til bogorme, foruden mit virke som børnebogs-illustrator.

Med mine kreative kurser ønsker jeg at give alle deltagere en god oplevelse og inspirere den enkelte deltager til at udvikle sine egne evner og ideer til fulde.

Vil du gerne se mere af det jeg laver?
Jeg er særligt aktiv på sociale medier, find alle links og læs mere om det, jeg laver på min hjemmeside.