Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Massage og afslapning FOF

Massage og velvære for 2

Massage og velvære for 2

Kurset er for dig der er i et forhold, har en god ven, eller kollega du kan øve dig på.

Enten for hyggens skyld, eller for at afhjælpe vedkommende med stress, spændthed, smerter eller skævheder i kroppen. Det er for dig der gerne vil massere folk, men ikke har kunne komme helt ind under huden på spændingen, eller synes du står lidt på bar bund med forståelsen omkring kroppen og hvordan din tilgang til den skal være, for at lave en mere varig påvirkning.

Kurset er bygget op, så der både er teori, men også masser af fysisk berøring og praktiske øvelser, så den teoretiske viden du får, bliver implementeret i dine hænder med det samme.
Der vil bl.a. være teoretiske emner, omkring kroppen og dens sammenhænge. Muskler, organer, bindevæv, hud og ledenes betydning i et stor sammenhæng omkring en given udfordring, så som hold i nakken, diskusprolaps, ømhed, stivhed, smerte osv. Alt vil have relevans til det vi skal arbejde med, eller til det du gerne vil have fokus på.

Du vil gå fra wokshoppen med en større og bredere viden omkring kroppen, hvordan den hænger sammen og hvordan du kan se en problematik an.

Plus en meget større indføling og kropslig forståelse for, hvordan spændtheder mærkes og hvordan de forandre sig når du trykker på og behandler dem.

Der er ingen nøgenhed eller olie.
Alt undervisning foregår med tøj på, sammen med din makker. Enten på en medbragt briks, eller på yogamåtter på gulvet, som var det der hjemme.

Medbring dig selv, din partner og evt. briks og et tæppe.

Tilmeldingen og prisen er for 2 personer (det er ikke muligt kun at tilmelde én person, da det kræves, at man har en makker at øve sig på)