Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Naturmandala på Østbjerglund

Natur Mandala for hele familien

I efterårsferien kan du besøge Jelling egnens naturperle og lave kunst i naturen. Du skal finde ting i naturen og lave dit eget kunstværk.
I skoven og på engen, skal du på udkig efter interessante og smukke ting til en natur mandala.

En mandala er et mønster skabt omkring en cirkel. Vi leger os til viden om naturen, og vi kigger på det, vi har brugt i vores mandala og hvor det stammer fra.
Vil du ikke have din mandala med hjem, sætter vi den op på et stykke karton i atelieret.
Medbring madpakke og drikkedunk. Der er mulighed for at købe saft/te/kaffe og kage.

Se det smukke Østbjerglund her og deres hjemmeside: Klik her

Østbjerglund Jelling

 

Information

  • Dato 18.10.2022-18.10.2022
  • Adresse Østbjerglund i Jelling
    Bjerregårdsvej 13, Hørup
    7300 Jelling
  • Bemærkninger Medbring madpakke og drikkevarer. Der er mulighed for at købe saft/te/kaffe og kage. Når du skal besøge Østbjerglund første gang, så kan det være en udfordring, fordi Google Maps sender dig til Vejlevej 117. Det kan være en god idé at skrive Bjerregårdsvej 11 i din gps.Når du kommer fra Vejle, skal du dreje ind ad Hørup Tværvej og derefter ind på Bjerregårdsvej og fortsætte ad den lille grusvej til den ender.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 18.10.2022 10:00-12:00 Østbjerglund i Jelling Anne Stoklund Larsen
Anne Stoklund Larsen
Underviser

Anne Stoklund Larsen

Anne har de sidste tyve år arbejdet med natur og kunstnerisk tænkning. Hun er uddannet planlægger fra Roskilde Universitetscenter og arbejder i dag med begrebet bæredygtig trivsel. Hendes begejstring for naturen og evne til at finde kunsten i naturen smitter. Anne bor på Østbjerglund, der er et lille boelsmandssted fra 1913 med 40 tønder land langt fra alfarvej og midt i istidslandskabet.