Skip to content
quindefællesskab og en dag i naturen hos FOF i Horsens

Quindefællesskab og en dag i naturen

Ønsker du inspiration til, hvordan du kan håndtere en ny hverdag, og hvad du skal fylde i den? 

Så læs med her:
 
Livets overgange – store som små – indeholder alle noget nyt i vores liv og et tab af noget som var, der har ændret sig. 
I nogle overgange er det glæden over det som kommer, der fylder mest… og andre gange er det tabet over det vi har mistet, som overskygger alt andet… 

På dette hold samles vi i et fællesskab, og snakker om de forskellige overgange vi gennemgår og møder i livet, store som små ting.
 Vi deler af mulige erfaringer og inspireres af hinanden til nye mulige retninger og syn ift. livs overgange. Vi kan lærer at byde overgangene velkomne og forlige os med, hvor vi nu står og finder de bedste intentioner derfra.

I gamle tider fejrede man overgangene i livet, også på tværs af tid, alder, kultur og religion. Man takkede af til det gamle, som ikke gav mening og energi mere og bød det nye velkommen. Vi vil høre lidt om datidens overgangs ritualer og måske lade os inspirere til nutiden. 

Overgangene kan ofte føles og opleves som: 
• En indre uro, rastløshed. 
• Ensomhed 
• Pludseligt manglende netværk 
• Manglende livskvalitet
• Svært ved at se mening i livet 
• Man har måske oceaner af pludselig opstået tid eller drukner i hverdagens gøremål… 
• Hvad skal vi så bruge tiden til? 

Hvornår: Hold 1: 
Vi mødes søndag d 4/9-22 fra kl. 10-16 Hvor: Bygholm sø, mødested ved grus p-pladsen på Åbjergskovvej (den ned mod Shüttesvej) 
Deltagere: Max 10 deltagere 

Medbring: Mad samt drikke Sidestykke Tøj efter vejret. Der serveres kaffe, te og kage.

Nysgerrig på vores andre outdoor hold? Se mere her

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 04.09.2022 10:00-16:00 Åbjergskoven, Horsens Stine Hessellund

Stine Hessellund

Jeg hedder Stine Hessellund, er årgang 1980 og uddannet pædagog, mindfulnessinstruktør, samt natur- og psykoterapeut. Jeg har mit eget firma "StinesTerapi".

Jeg elsker alt ved udelivet, overnatter i shelter og telt året rundt ifm. vandreture rundt i hele Danmark. Jeg ser frem til at dele ud af mine kompetencer ift. uderummet, så du selv lærer at finde din egen vej og måske skabe nye drømme for overnatning og ture i naturen.