Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Sheltertur for begyndere på Koutrupgård Shelterplads

Sheltertur for begyndere - Koutrupgård til særpris!

Sheltertur for begyndere - Koutrupgård til særpris!

NU HAR DU MULIGHEDEN! Vores outdoor vejleder Willi Squindo, sørger for, at din første sheltertur bliver en succes! Og forhåbentlig ikke den sidste.

"Tag på tur i naturen" kursus med overnatning i shelter eller bivuak på Koutrupgård ved Tørring i Hedensted Kommune. 

Her vil det, udover at lave bål og mad også indgå undervisning i, hvad man tager med på tur og hvordan man holder sig varm, tør og mæt.

På 1. mødegang, der foregår hos FOF Horsens, snakker vi om, hvordan vi forbereder os til en overnatningstur. Vi går også igennem, hvad vi skal have med af udstyr på selve turen. 

2. og 3. mødegang er selve turen. Vi tager ud til en shelter(eller primitiv overnatningsplads) og lærer, hvordan vi laver en lejr og hvordan vi laver bål til både mad og varme/hygge. Vi lærer, hvordan vi holder os varm, mæt og tør på turen. Maden laver vi af råvarer, vi har med hjemmefra og supplerer med det vi kan finde af spiseligt i naturen. Vi kommer til at lave mad på bål og på stormkøkken (Trangia eller lignende).

Materialer er indeholdt i prisen:

  • Forplejning mad, kaffe/te
  • Grej
  • Brænde

Medbring: 

  • Drikkevarer
  • Udstyr (sovepose, underlag, varmt tøj/sko...iflg. liste, som laves sammen på første mødegang)

Det vil være muligt at leje noget udstyr hos underviseren. Dette aftales og afregnes direkte med underviseren.  

OBS. Deltagere skal være fyldt 12 år for at kunne deltage.  Prisen dækker én person. Turen arrangeres i samarbejde med Hedensted Kommune til en meget fordelagtig pris. 

Normalpris 715,- kr. NU kun 495,- kr.