Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Det gøende mareridt - workshop

Det gøende mareridt - workshop

Gør din hund af andre på gåture? Er der hele tiden lyd på, når andre går forbi hækken i haven? Eller kan den finde på at  gå umotiveret af dig eller andet i hverdagen?

Så kom med til nogle lærerige timer, hvor du vil opnå indsigt i, hvorfor  din hund reagerer, som den gør og hvad du kan gøre for at hjælpe den! Når en hund viser problemadfærd, er der mange ting,  som kan spille ind. Formålet med workshoppen er at give dig indsigt i, hvad der spiller en rolle for din hund og hvordan  du kan ændre det.

Hovedemnerne i dette kursus:

  • Hundens sprog - hvad din hund fortæller dig
  • Stress og dens indflydelse på adfærd - og hvad du som hundeejer skal være opmærksom på
  • Din hund - personligheder og tolerancetærskler
  • Den rette aktivering til den harmoniske hverdag
  • Indlæringsteori - hundens indlæringsevner og hvordan du bruger det i din hverdag
  • Løsningsmetoder til problemadfærd
  • Praktisk info: Der er frokostpause på 30 min. Du skal selv medbringe frokost.
  • Der tilsendes noter fra foredragets præsentation på mail
  • Bemærk: Du skal ikke medbringe din hund.

Workshoppens første del er teoretisk, hvor vi starter med en gennemgang af hundens sprog og hvad der kan være årsag til  den gøende adfærd. Dernæst kigger vi på den rette aktivering af hunden og hvor stor en rolle det spiller for at få ro.  Vi slutter af med en gennemgang af hundens indlæringsevner og hvordan du kan indlære nye og bedre vaner.

Efter frokostpausen får hver deltager mulighed for at lægge en plan for deres egen hund, da vi sammen gennemgår, hvordan  en træningsplan kan se ud. Der er her sat god tid af til spørgsmål omkring individuelle problemstillinger.

Du vil gå hjem med en grundig viden om hvordan du kan brug din nye, teoretiske viden til praktiske løsninger for din  hund, så I kan få en mere rolig og fredfyldt hverdag sammen. 

Vær opmærksom på, at alle hunde er individuelle og derfor kræver individuelle handlingsplaner – jeg har ikke mulighed for  at løse problemet til fulde for den enkelte hund til dette kursus. 

Workshoppen henvender sig til alle hundeejere.