Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Slap af Fido, få ro på hverdagen - workshop

Slap af Fido, få ro på hverdagen - workshop

Konsulent i hundeadfærd – Sabrina Svane – tilbyder dig nogle inspirationsrige timer, som giver dig redskaberne til at gøre din hund helt-cool og afslappet i hverdagen. Du vil få en forståelse for, hvorfor din hund reagerer, som den gør og hvad du kan gøre for at hjælpe den! Når en hund virker rastløs eller generelt er stresset, er der mange ting, som kan spille ind. Målet med kurset er at give dig indsigt i, hvad der spiller en rolle for din hund og hvordan du kan ændre det.

Hovedemnerne i dette kursus:

• Hundens sprog – hvad din hund fortæller dig
• Stress og dens indflydelse på adfærd – og hvad du skal være opmærksom på
• Din hund - personligheder og tolerancetærskler
• Den rette aktivering til en harmonisk hverdag
• Hundens indlæringsevner og hvordan du kan bruge det til at træne ny, ønsket adfærd 
• Løsningsmetoder til problemadfærd

Praktisk info:

• Der er frokostpause på 30 min.
• Du skal selv medbringe frokost
• Der udleveres noter fra foredragets præsentation
Bemærk: Du skal ikke medbringe din hund.

Workshoppens første del er teoretisk, hvor vi starter med en gennemgang af stress og dens negative indflydelse på hundens adfærd og indlæringsevne. Dernæst kommer vi omkring hundens indlæringsevner og hvordan du kan indlære nye og bedre vaner.

Efter frokostpausen får hver deltager mulighed for at lægge en plan for deres egen hund, da vi sammen gennemgår, hvordan en træningsplan kan se ud. Der er her sat god tid af til spørgsmål omkring individuelle problemstillinger.

Du vil gå hjem med en grundig viden om, hvordan du kan brug din nye, teoretiske viden til praktiske løsninger for din hund,
så I kan få en rolig og fredfyldt hverdag sammen.

Vær opmærksom på, at alle hunde er individuelle og derfor kræver individuelle handlingsplaner – jeg har ikke mulighed for at løse problemet til fulde for den enkelte hund på denne workshop.

Workshoppen henvender sig til alle hundeejere.