Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

hundetræning træn din hund friluftsliv hundemenneske

Familiehunden

Familiehunden

På familiehunden vil vi arbejde med den gode relation mellem hund og ejer i form af positiv forstærkning og leg med hunden.

Vi vil bl.a. træne frivillig kontakt, belønninger, indkald, gå pænt, shaping og hvordan vi kan bruge det i vores gåture, så hverdagen og gåturene bliver endnu mere hyggelige og sjove. I vil også have mulighed for at få indflydelse på træningen i form af jeres ønsker til jeres hunde. 

Tip: hav altid gode bløde godbidder med, som f.eks. kylling tern eller lignende, som hunden vil arbejde for at få. Legetøj, som hunden elsker, f.eks. bold i snor, dummy eller andet. 

Holdet her er til hunde fra 8 mdr., alle racer og køn er velkomne.

Alt træning foregår i fast line uden ringe eller ekstra karabinhager – dvs. ingen flexliner og ingen liner med karabinhage udover den, der er klipses i hundens sele/halsbånd.

Ved tilmelding på hjemmesiden: **Skriv hundens navn, race og alder i bemærkninger**