Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

hundetræning træn din hund friluftsliv hundemenneske

Hundetræning for begyndere

Hundetræning for begyndere

Der undervises i grundlæggende lydighedstræning for hunde fra 3 måneder og opefter. 

Undervisningen foregår efter principper udviklet gennem mere end 30 år og baseres bl.a. på hundenes medfødte naturlige adfærdsmønstre, deres indbyrdes kommunikation/signaler og deres evne til at lære. Gennem en bedre forståelse for hundenes verden opnås gode muligheder for at skabe et godt samarbejde mellem hund og fører til fælles glæde. 

Som noget væsentligt i undervisningen indgår styret socialiseringstræning (frikvarter) uden line, som lærer hunden en fornuftig adfærd i forbindelse med omgangen med andre hunde og mennesker. 

Krav: Vaccinationer og ansvarsforsikring. Ved tilmelding bekræfter man, at den tilmeldte hund er dækket af en forsikring, der omfatter hundetræning, er vaccineret samt registreret i Dansk Hunderegister.

OBS! Mødegange er fiktiv på dette hold. Endelig mødeplan udleveres anden mødegang, og ultimo marts/primo april ændres mødedag og tid: (Horsens) tirsdag kl. 19.00 og (Løsning) til torsdag kl. 19.00 

Undervisningssteder: 
  • Horsens - Dyrskuepladsen, Horsens og Bellisalle 12, 8700 Horsens
  • Løsning - Festpladsen Skærven og Bellisalle 12, 8700 Horsens

Bemærk: Der skal påregnes en materiale udgift på 40 kr., som betales til underviser.

**HUSK: Ved tilmelding skriv hundens navn, alder og race i kommentarfeltet**