Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

hundetræning træn din hund friluftsliv hundemenneske

Leg og lær med hvalpen

Leg og lær med hvalpen

Holdet her er til hvalpe mellem 8 uger og 8 mdr., alle racer og køn er velkomne.
Uanset hvad man ønsker at bruge hunden til i fremtiden, om den skal være en træningsmakker i en sport, om den skal være en sød familiehund,  der fungerer godt i hjemmet eller begge dele, så starter alt med en god hvalpetræning, socialisering og miljøtræning. 
Vi vil på holdet arbejde via leg og gode relationer mellem hund og ejer ved hjælp af positiv forstærkning, belønning og frivillig adfærd, som er de metoder, hunden husker bedst og dermed lærer mest af. 
På kurset vil vi komme omkring basis træning, som f.eks. frivillig kontakt, sit, dæk, indkald, gå pænt og vigtigst af alt, leg.
Tip: hav altid gode bløde godbidder med, som f.eks. kylling tern, eller lignende, som hunden vil arbejde for at få. 
Legetøj, hunden elsker, f.eks. bold i snor, dummy eller andet. 
Alt træning foregår i fast line uden ringe eller ekstra karabinhager – dvs. ingen flexliner og ingen liner med karabinhage udover den der er klipses i hundens sele/halsbånd.
Husk ved tilmelding på hjemmesiden:**Skriv hundens navn, race og alder i bemærkninger**