Skip to content
Ashtanga Yoga afspænding styrke smidighed

Ashtanga Yoga let øvede

Ashtanga Yoga let øvede

For dig der allerede har lavet yoga eller er vant til at bruge kroppen. Måske kender du allerede solhilsnerne og måske har du lavet noget dynamisk yoga før og er klar til lidt mere udfordring!

Vi arbejder ud fra Ashtanga Yogaens serie af stillinger. Vi starter med en kort meditation, sol hilsner, stående, siddende og afsluttende stillinger synkroniseret med åndedrættet. Vi vil bruge tid på at arbejde med præcision i stillingerne, men også at kæde stillingerne sammen i et flow, der giver energi praksis og efterlader dig opløftet, men samtidig helt afslappet. 

Kernen i Ashtanga Yoga er åndedræt kombineret med repetitionen af serien fra gang til gang. Det er sammenhængen mellem den fastsatte rækkefølge af stillinger og åndedrættet der giver det meditative element til praksissen og en helt unik måde at praktisere på. Du bliver guidet i din praksis med masser af feedback fra underviseren.

Timen afsluttes altid med en guidet liggende afspænding.

Holdet er for dig der har lidt eller noget erfaring med dynamisk yoga. Der kræves udholdenhed og koncentration og en portion humor.

Hvis du efter timen har lyst til at være med på mit hold så sig det til mig eller du kan allerede nu tilmelde dig her