Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
hensynstagende yoga træning godt for din krop

Barre & Fit Senior Træning

Kurset er for kvinder. 
Barre er en fantastik træning, der består af balletbevægelser, fitness, pilates og yoga. Det vil hjælpe dig med at holde kroppen fleksibel, udholdende og i god form med en stærk kropsholdning. Der benyttes forskellige redskaber i undervisningen og vores dygtige underviser, sørger hele tiden for, at du kan følge med og bruger den rette teknik.
Alle er velkomne, dog er træningen beregnet til den ældre målgruppe, men er du yngre og finder tidspunktet godt for dig, så skal du også være velkommen. 
 

Dette er en gratis prøvetime og ønsker du at sikre dig en plads på selve holdforløbet, som starter den: 02.02.2023, da skal du tilmelde dig dette også: Barreogfit senior træning

Information

  • Dato 02.02.2023-02.02.2023
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Solen 2. sal
  • Bemærkninger Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-huset "Albert".

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 02.02.2023 10:00-11:00 FOF Vejle 2. sal Yana Boiko
Yana Boiko Underviser FOF i Vejle
Underviser

Yana Boiko

Hej! Jeg hedder Yana og kommer fra Ukraine og har boet i Danmark i mere end 10 år. Jeg er nu bosat i Vejle med min mand og mine 2 børn. 
Jeg underviser i styrke-, danse- og barre træningsprogrammer. Jeg studerer desuden ernæring og er interesseret i en sund livsstil.

Jeg glæder mig til at se dig på mine hold.