Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Amazing mom gratis prøvetime hos FOF i Horsens

Amazing Mom

Amazing Mom - Groove med din baby (0-1 år)

Vil du sikre dig en plads på selve kursus forløbet, som starter den 7. september, kan du tilmelde dig herAmazing Mom - Groove med din baby

Amazing Mom er for dig, som ønsker at komme i form efter fødslen, alt imens du stadig kan være nærværende med din baby. 

Groove er en simpel og sjov dansestilart, hvor alt svær koreografi er fjernet. Blot simple bevægelser gjort på din måde, med din stil, så det føles godt i din krop. 
Træningsmæssigt er Groove fuldstændig fantastisk, da du træner alle kroppens muskelgrupper, din smidighed og balance samt giver dig høj puls. 

Groove er ikke ”kun” dans og fantastisk træning for kroppen, det er meget mere. Groove handler nemlig om at give slip, give slip på frygten, frygten for hvad andre tænker. Det handler om at være autentisk, tage ansvar for DIT helbred og bevæge dig på den måde der føles amazing i DIN krop. 

På holdet Amazing Mom danser du med din baby tæt på kroppen, enten i en vikle, slynge eller bæresele. Vi vil bevæge os til alle mulige forskellige musikgenre. Du vil blive faciliteret, guidet, støttet, motiveret og jeg sørge for at vi bliver forenet i den samme rytme og den samme bevægelse, men DU vil gøre det på præcis DIN måde. Du kan ikke gøre noget forkert, du skal ikke forsøge at ligne nogen anden, og der er ingen der tænker på, hvordan du bevæger dig.

Du vil opleve en mindblowing følelse af, at finde ind til dig selv, og samtidig være nærværende og skabe forbindelse til din baby.  
Hvis dit barn sover eller trives med at ligge på et tæppe/i liften og kigge, og du ønsker at danse selv er det selvfølgelig også tilladt. Du kan ikke gøre noget forkert! 

Glæder mig til at se jer :)