Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
Gratis Yoga på Daugård Strand

Gratis Yoga på Daugård Strand

YOGA UNDER ÅBEN HIMMEL

Der er ikke noget bedre end at dyrke yoga, imens du mærker vinden i dit hår og på din krop og samtidig nyder den fantastiske udsigt over havet.

Se skyerne der glider forbi, lytte til naturens lyde omkring dig og mærke varmen og energien fra solens stråler.

Det kan noget helt særligt, at dyrke motion i naturen! Det er ren terapi.

Alle er velkomne og du skal blot medbringe din egen måtte og tæppe.

Er vejret lidt koldt, sætter vi mere gang i solhilsner, flows og stående stillinger og er det varmt, arbejder vi mere stille og indadvendt.

Er du til et frisk hav-dyp?

Vi laver yoga ca. 1 time fra kl. 17-18 og derefter vil der være mulighed for at snuppe et frisk hav-dyp. Er du uden erfaring med kolde hav-bade, da vil jeg guide dig, så det bliver en god oplevelse. Jeg har selv været helårsbader i de sidste 4 år.

Hvornår og Hvordan?

Tilmelding er IKKE nødvendig og du holder dig opdateret om evt. aflysninger mm. i denne facebook-gruppe: Yoga på Daugård Strand

Gruppen vil løbende blive opdateret med flere datoer, hvis der er behov for dette.

HUSK:

Måtte, tæppe, badetøj, håndklæde, badesko, vand, solcreme og påklædning efter vind og vejr.

Jeg glæder mig til at se dig!

 

Information

 • Dato 18.04.2023-20.06.2023
 • Adresse Daugård Strand
  Græs-areal
  8721 Daugård
 • Bemærkninger Medbring egen yoga-måtte og tæppe. Påklædning efter vejret. HUSK evt. badetøj. Hold dig opdateret om evt. aflysninger i denne facebook-gruppe: Yoga på Daugård Strand https://www.facebook.com/groups/1150968845620319

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 18.04.2023 17:00-18:00 Daugård Strand Trine Mahnkopf
2 Tirsdag 25.04.2023 17:00-18:00 Daugård Strand Trine Mahnkopf
3 Tirsdag 02.05.2023 17:00-18:00 Daugård Strand Trine Mahnkopf
Se alle Se færre
Dans og yoga i Horsens og Vejle
Underviser

Trine Mahnkopf

Jeg er uddannet fitness-instruktør og kostvejleder og underviser i mange forskellige fitness-former. Derudover har jeg en 2-årig yogalærer uddannelse fra 2012 (ca. 500 timer) og et hav af kurser vedr. bevægelse og sund livsstil.

I 2020 har jeg desuden taget en efteruddannelse i restorativ yoga/yoga i hvile.

Jeg har erfaring med undervisning af alle målgrupper, både dig der i forvejen er i super god form, men også dig som har brug for mere hensyntagende undervisning pga. sygdom eller skader/skavanker. På mine hold er der altid plads til sjov og højt humør og jeg sætter en ære i at give dig smil på læben og sved på panden i mine dance-timer eller give dig tid og ro til fordybelse på mine yoga-timer. Yoga har gjort rigtig meget godt for mig og holder min krop rask og stærk. Det vil jeg gerne give videre til dig! 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: tmn@fof.dk eller følge mig på SoMe - På facebook har jeg denne side: Yoga og Dans V/Trine Mahnkopf & Instagram: TrineMahnkopf_dance_yoga

Hvis du er mere nysgerrig på, hvem jeg er, så kan du her se et udpluk af udtalelser fra min facebook gruppe: "Træning med Trine"

 • Jeg går til yoga hos dig. Du er en helt fantastisk instruktør.
 • Du er et glad og inspirerende menneske Trine.
 • Går til yoga hos dig, fordi du bare er så skøn. Du er glad, du favner alle og du forstår at fornemme, hvordan timen skal være, for at ramme det behov vi kommer med på dagen.
 • Jeg har været til toning og dans ved dig. Dans er egentlig ikke rigtig en motionsform for mig, for jeg har svært ved at få pulsen ret højt op ved det, men jeg kommer fordi det er DIT hold. Dit humør og energi er smittende og jeg går altid fra timen gladere, end da jeg kom. Du er smilende, velforberedt, favnende og enormt kompetent og derfor bliver jeg ved med at komme.
 • Det er altid en fornøjelse og du er fuld af energi og møder altid glad og velforberedt. Dine dance hold er fyldt med energi og den glade energi smitter af på os andre hvilket er mega fedt.
 • Dine Hatha Yoga er aldrig kedelige og jeg finder så meget energi og fordybelse, når jeg har deltaget. Du er så super dygtig til at formidle yoga’en, så vi alle kan være med, uanset om man er ny, eller trænet. Dejligt at dine timer er forskellige fra gang så man arbejder med kroppen i forskellige stillinger. Jeg elsker især, når vi bliver strukket godt igennem fra top til tå.
 • jeg er vild med din dans, din energi og dit dejlige humør. Trine du er fantastisk.
 • Jeg nyder så meget dine dansetimer. Gid der var plads til flere timer om ugen.
 • Jeg har gået til yoga ved dig og er rigtig glad for din måde at guide på, hvor man kan lave øvelserne uden at “se”.