Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Seniordans og sang

Hold hjernen frisk med sang og dans

Hold hjernen frisk med sang og dans

Vores underviser Trine, er ved at uddanne sig i dette nye koncept SANS. Hun har derfor brug for nogle "prøvekaniner" som har lyst til at prøve det af! Da det er fordi, hun skal øve sig, er undervisningen gratis.

SANS er:

"Dans med en sang og hold hjernen i gang" En blanding af at danse og synge sammen på et hold. Når der arbejdes med rytmer og sang, kommer de fleste af vores sanser grundigt i spil, hvilket er særligt hjernestimulerende. SANS er derfor det sidste skud på stammen af Hold Hjernen Frisk-aktiviteter, der udbydes i hele landet.

Du behøver på ingen måde at være ”verdensmester” i at danse eller synge for at være med til SANS. Det er netop, når du øver dig, at hjernen kommer rigtigt på arbejde og vedligeholdes. Samtidig lægges der stor vægt på, at det skal være sjovt at være med, og vi skal gå glade fra SANS-træning med fornyet energi, selvom vi har været fysisk aktive.

SANS er en ny motionsform, hvor omdrejningspunktet er den fælles glæde ved at synge, danse og nyde musik. Det er for de 60-75-årige seniorer, der gerne vil være mere aktive i meningsfulde fællesskaber.

I SANS er der ikke behov for træningstøj eller omklædningsrum. I stedet opfordrer vi til, at man afslutter hver træningsgang med at tage en kop kaffe sammen.

Hvorfor SANS?
I 2050 vil antallet af ældre over 80 år være tredoblet. Mange får derfor flere aktive år, efter de går på pension.

For at sikre flere aktive år i et sundt seniorliv, har vi udviklet SANS, hvor alle træningsgangene styrker fysisk aktivitet, mental træning og socialt samvær.

BLIVER DU FORHINDRET SKAL DU MELDE FRA - DA DER ER BEGRÆNSET ANTAL PLADSER OG UNDERVISEREN ER AFHÆNGIG AF, AT DER MØDER TILSTRÆKKELIGT MED INTERESSEREDE OP!