Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Dans rytme træning sjov

Samba gratis prøvetime

Samba gratis prøvetime

Grundlæggende sambaundervisning, som introducerer dig til sambaens rytmeteknik og udstråling.
Du vil få indsigt i samba trinene med fokus i fodarbejde, hofte, ben og arme. Du vil også blive introduceret til sambaens kultur fra Rio de Janeiro. 

Formålet er IKKE at forberede dig til karneval fremvisning. Formålet er at give dig glæden af at føle og mærke Carioca sambaen, styrke din kropsforståelse og kropskontrol.

Timen giver dig masser af styrke, bedre kondi og er super god til at understøtte et vægttab. ALLE kan deltage, vi starter fuldstændig fra BUNDEN! 
Så hvis du har drømt om at dykke i sambaens verden, eller bare er nysgerrig.... så grib chancen nu! Jeg glæder mig til at danse samba med dig :)

Har du lyst til at fortsætte efter prøvetimen, da er det muligt at tilmelde sig et fast ugentligt hold på samme tidspunkt.

Se mere her: Samba holdet

OBS! Det er ingen par dans.
Overvej et par dansesko med lidt høje hæle (til indendørsbrug). 
Medbring vand og et lille håndklæde.