Skip to content
Efterfødsel træning efterfødselstræning mor barn baby træning mortræning

Mor og baby Yoga

Afslappende og energiskabende yoga, tilrettelagt for nybagte mødre og deres små babyer. Yoga kan være med til at hjælpe dig til at få en god kontakt med dig selv, din krop og din baby, efter rejsen gennem graviditet og fødsel. Med særligt fokus på bækkenbunds- og mavemuskler.

Undervisningen foregår på engelsk.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 27.10.2021 10:00-11:15 FOF Vejle 2. sal Beckie Andrews
2 Onsdag 03.11.2021 10:00-11:15 FOF Vejle 2. sal Beckie Andrews
3 Onsdag 10.11.2021 10:00-11:15 FOF Vejle 2. sal Beckie Andrews
Se alle Se færre
Underviser

Beckie Andrews

Jeg har praktiseret Hathayoga i over 18 år, og har udviklet min egen praksis, som gør at jeg kan bevare roen i en ellers krævende hverdag.  Jeg valgte at blive yogalærer, for at påvirke min egen sundhed i en positiv retning, både fysisk og mentalt, og idag, ønsker jeg at give den mulighed til andre.  

Jeg tog min yogalærer uddannelse i Danmark hos 2 fantastiske og meget forskellige lærere. Peter Clifford, som underviser i en forholdsvis ukendt gammel Yoga praksis kaldet De 5 Elementer. Og Sidhamo Johnson, som underviser i en meget energisk stil af Hatha Yoga.   Min undervisning er en kombination af både energiske og meditative vinyasa(s), altid med særligt fokus på åndedrættet.

For mig er det vigtigt at min undervisning afspejler, at Yoga er meget mere end fysiske udstrækningsøvelser, at det er en praksis som også har en positiv indflydelse på alle aspekter af krop og sind.   Jeg er opmærksom på den enkelte elevs niveau, og vil justere min undervisning efter gruppens ønsker og behov. Du behøver ikke at være smidig eller i god fysisk form for at praktisere yoga. Gennem en regelmæssig yoga praksis vil den fysiske form helt naturligt forbedre sig.