Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

voksen barn gymnastik bevægelse familieliv

Familie aktiviteter

Familie aktiviteter

 • Efterfødsel træning efterfødselstræning mor barn baby træning mortræning
  Mor og baby Yoga
  Mor og baby Yoga
 • voksen barn gymnastik bevægelse familieliv
  Voksen/barn Yoga 1,5-3 år Nærvær, ro, glæde og kreativitet For dig, der ønsker en dejlig tryg og nærværende stund sammen med dit barn eller barnebarn.
  Voksen/barn Yoga 1,5-3 år
 • Ballet for børn i FOF
  Voksen/barn Yoga 3-5 år For dig, der ønsker en dejlig tryg og nærværende stund sammen med dit barn eller barnebarn. Vi skal udforske vores krop og balance. Vi skal lege med sproget og lære de rim og remser, der hører til de enkelte yogaøvelser. Søløverne skal springe gennem ringene, fiskene skal puste sæbebobler, og de smukke sommerfugle skal ud og flyve.
  Voksen/barn Yoga 3-5 år
 • Bevægelse for børn i FOF
  Familiedans 3-6 år
  Familiedans 3-6 år
 • Ballet for børn i FOF
  Voksen/barn Yoga 5-8 år For dig, der ønsker en dejlig tryg og nærværende stund sammen med dit barn eller barnebarn. Vi skal udforske vores krop og balance. Vi skal lege med sproget og lære de rim og remser, der hører til de enkelte yogaøvelser. Søløverne skal springe gennem ringene, fiskene skal puste sæbebobler, og de smukke sommerfugle skal ud og flyve.
  Voksen/barn Yoga 5-8 år
 • Yoga voksen barn træning med dit barn yogastil
  Familieyoga 5-8 år Familieyoga giver børn og voksne en mulighed for at bevæge sig, stresse af og have det sjovt sammen. FOF Vejle
  Familieyoga 5-8 år
 • teambuilding mad bål friluftsliv
  Bålmad voksen/barn (6-14år)
  Bålmad voksen/barn (6-14år)
 • sten stentur friluftsliv stenjagt udendørs strand
  Stentur til Sondrup Strand - voksen/barn
  Stentur til Sondrup Strand - voksen/barn
×
Efterfødsel træning efterfødselstræning mor barn baby træning mortræning

Mor og baby Yoga