Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
skovfitness med din hund i Tønballe Skoven

Skovfitness - med eller uden hund

Hvad lærer du?

Vi vil gerne introducere en anderledes måde at træne på, dvs. hvor du og din
hund kan være sammen, imens du træner og får frisk luft. Vi udnytter terrænet og mulighederne i naturen på en anderledes og
sjov måde. Vi sætter pris på variation, hvor du lærer at træne både for- og bagside, balance samt siderne af kroppen. 

Inden selve træningen går i gang, går vi en tur med hundene i hundeskoven, hvor de evt. kan løbe frit, så de er mere rolige. Din hund kan være med i snor, imens du træner eller være i bilen, hvis hunden ikke er nem at have med. 

Hvad lægger vi vægt på?

Under træningen vil der være korrektioner, for at sikre kvalitet fremfor kvantitet under mottoet: `Ingen træning er god træning – hvis holdningen er dårlig´. Du behøver ikke at være i god fysisk form, for det vigtigste er, at du vil – og i al slags vejr. Vi lægger meget vægt på `gå-på-mod´.

Hvad får du ud af det?

Det er mit ønske at skabe et unikt fællesskab mellem hund og menneske på den sjove, men også udfordrende måde. Du vil blive beriget med oplevelser i den friske natur, sammen med din hund. Du vil blive forpustet og alsidigt trænet, så du med god samvittighed og ro i sindet vil sove godt derefter.

Må vi komme flere med samme hund og hvad nu, hvis jeg ingen hund har?

JA! Du tilmelder dig og betaler for hver person der ønsker at deltage og har du ingen hund, kan du sagtens være med alligevel - det er super god træning for hele kroppen og det er primært DIG det handler om! 

Niveau: 

Banen er for alle, uanset om du er øvet eller kun sjældent dyrker motion. Unge som gamle.

Praktisk og Parkering:

Tag praktisk tøj og sko på, som du kan bevæge dig i. Medbring vand til dig selv og din hund og nogle godbidder (hundes foder) i en pose.

Parkering Tønballe Skoven

 

Information

  • Dato 17.04.2023-15.05.2023
  • Adresse Tønballe Naturcenter Juelsmind
    Tønballevej 1
    7130 Juelsminde
  • Lokale Skovfitness banen
  • Bemærkninger Tag praktisk tøj og sko på, som du kan bevæge dig i. Medbring vand til dig selv og din hund og nogle godbidder (hundes foder) i en pose. Vi mødes på P-Pladsen ved hundeskoven. Se billede af parkering på holdet på hjemmesiden.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 17.04.2023 17:00-18:30 Tønballe Naturcenter Juelsmind Lisbeth Matthiesen
2 Mandag 24.04.2023 17:00-18:30 Tønballe Naturcenter Juelsmind Lisbeth Matthiesen
3 Mandag 01.05.2023 17:00-18:30 Tønballe Naturcenter Juelsmind Lisbeth Matthiesen
Se alle Se færre
Underviser

Lisbeth Matthiesen

Jeg hedder Lisbeth og er født i 1958. Mit humør er smittende og med god energi. Jeg har undervist siden 18 års alderen, først som svømmelærer og siden i multiciple sportsgrene, samt som Personlig Træner siden 1997. Sidst, men ikke mindst, også som hundetræner siden 2006.

I min fritid er 1.prioritet hele året morgenbad i sundet, indledt af joggetur og efterfulgt af styrke/smidighedsøvelser. Jeg vandre gerne 10-15.000 skridt med min hund hver dag. Har for øvrigt haft 25 års jubilæum på min årlige event vandreuge på Club La Santa, Lanzarote. Med stor passion for dyr/natur har jeg svømmet med alt, undtagen hvaler, verden over. Rejst i over 50 forsk. lande, prøvet over 40 forsk. sportsgrene, boet 30 forskellige steder, arbejdet i 6 forsk. lande, forsøger at tale 5 sprog, kysset 3 vilde ulve og har selv en kærlig og herlig hund. 

Jeg er en meget engageret formidler, energisk og har fokus på faglig dygtighed. Derfor har jeg løbende taget nye uddannelser/kurser for at holde mig opdateret og udvikle mig. 
Flg. et lille udpluk af uddannelser/kurser:
- Ollerup Gymnastik Højskole (delingsfører) 
- Poul Petersens Gymnastik Institut (idrætsfaglærer) 
- Tjæreborg Rejseleder (guide) 
- Skodsborg Fysioterapi Skole (fys) 
- Personlig Træner
- Gl. Kongevej Zoneterapi (zoneterapeut) 
- Etologisk Institut ved Roger Abrantes(dyreadfærdsterapeut) 

Jeg glæder mig til at møde dig!