Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Livskvalitet og trivsel - kursus i sommerskoven

Livskvalitet og trivsel - kursus i sommerskoven

Denne kursusdag er en helt unik mulighed til dig, som vil starte sommeren med et stærkt skud trivsel og egenomsorg. 

Dagen er bygget op med blanding af oplæg, øvelser og dialog, og bliver afholdt ved Tønballe Shelterplads. Vi arbejder med teorierne bag den mentale sundhed og naturens effekt, og vi skal bruge vores sanser i naturen både gennem meditation og øvelser, der sætter fokus på vores trivsel, glæde og drømme.

Vi bevæger os ud i området, hvor der både er smuk skov og hav, og du skal ikke medbringe andet end praktisk tøj efter vejret og evt. et tæppe, der kan tåle kontakt med skovbunden.

Efter denne dag har vi været igennem de ressourceparametre, vores krop og hjerne efterlyser og du kan efterfølgende bruge både øvelser og teorier, enten til dig selv og din livskvalitet og trivsel eller til andre, du ønsker at dele din viden med. Du vil blive guidet gennem hele dagen og behøver ikke at være velbevandret i naturen eller teorierne i forvejen. Hvis du i forvejen anvender naturen, er denne dag muligheden for at give dig selv et velfortjent break og et supplement af teori og øvelser. Instruktøren på kurset er både uddannet psykoterapeut og naturterapeut og du kan derfor forvente, at dagen afvikles med fokus på dig som deltager, og der vil være tid til dialog og sparring på tværs i gruppen.

Der vil være kaffe, te, vand, sandwich til frokost og lidt sødt til at afslutte dagen med.