Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Skab overskud med naturterapi

Dette kursus er til dig der ønsker at koble teori og øvelser sammen, og hvor vi via 3 kursusdage griber fat i din evne til at tænke og skabe overskud.

Du lærer helt simple teknikker som du straks vil kunne anvende, og vi inddrager elementer fra naturterapien, så du for styrket din krops helt naturlige balance til at skabe ro. Vi griber fat i de ting som kan fylde og som kan få hjernen til at speede op og give tankemylder, og vi ser nærmere på de ting du selv kan gøre, for at øge din trivsel.

Efter dette kursus har du kendskab til sammenhængen mellem dine tanker og dine følelser, og du vil kende teknikkerne til, hvad du selv kan gøre, for at blive ved med at have overskud.

Kurset holdes med naturen som ramme, hvor vi mødes i den smukke Tønballeskov tæt på vandet, og du behøver ikke have kendskab til hverken nervesystem eller teorierne i forvejen. Du vil blive guidet gennem det hele, og din instruktør har mange års erfaring som både terapeut og coach, så det vigtigste er, at du møder op påklædt efter vejret.


Information

  • Dato 23.08.2023-06.09.2023
  • Adresse Tønballe Shelterplads
    Tønballe
    7130 Juelsminde
  • Lokale Tønballe Shelterplads
  • Bemærkninger Husk påklædning efter vejret. Der er mulighed for parkering ved Hundeskoven, Tønballevej 1, hvor vi alle mødes, og går fælles til startstedet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 23.08.2023 17:00-19:00 Tønballe Shelterplads Ivonne Pedersen
2 Onsdag 30.08.2023 17:00-19:00 Tønballe Shelterplads Ivonne Pedersen
3 Onsdag 06.09.2023 17:00-19:00 Tønballe Shelterplads Ivonne Pedersen
Ivonne Mental Sundhed
Underviser

Ivonne Pedersen

Naturen kan noget helt fantastisk, og jeg bruger den hver dag, til at skabe den energi jeg gerne vil have. Jeg har altid brugt naturen og for mig, der har svært ved at give mig hen til mindfulness, er det en billig og nem ressource at anvende.
Jeg er uddannet Sundhedscoach og Neuroligvistisk psykoterapeut, og har derudover en uddannelse i Naturterapi fra ViNatur. På dette hold vi du blive mødt med en underviser der brænder for at spotte ressourcer, skabe udvikling og puste liv i de bittesmå flammer, der skaber livsglæde og livskvalitet.
Udover min interesse og uddannelse indenfor psyke og natur, er jeg uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet. For mig handler sundhed om mere end kost og træning, og jeg arbejder derfor holistisk med fokus på alle aspekter der leder til en god mental sundhed.