Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Powermoms

Efterfødselstræning

Til dig der gerne vil i form efter fødslen på en skånsom og hensigtsmæssig måde i selskab med andre mødre og babyer.

Kurset har fokus på træning af hele kroppen med et særligt fokus på bækkenbunden og de dybereliggende muskler i mave og ryg.  Vi vil dog komme hele kroppen rundt og lave både styrketræning, konditionstræning og afspænding. Du vil efter kurset have fået mere styrke i bækkenbunden og kropsstammen til at modstå de mange løft, der følger med et lille barn. Desuden vil en øget styrke i hele kroppen kombineret med afspænding modvirke ømhed og spændinger fra fx langvarige ammestillinger, løft mm. 
Træningen vil foregå i en uformel og behagelig atmosfære hvor der selvfølgelig også er plads til din baby.  Babyerne bliver, når det er muligt, inddraget i træningen, så de også bliver stimuleret mens mor træner. 

 

Hvis du medbringer guldklump i barnevogn
Der er mulighed for at sætte barnevogne lige ude foran vinduerne, så dit sovende barn er helt tæt på. En lift må selvfølgelig også gerne tages med indenfor. 

Er du i tvivl om din krop er klar til træning, så rådfør dig med din læge.

Tag gerne vand med. 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 30.01.2023 11:00-12:00 FOF Horsens Sofie Lystbæk
2 Mandag 06.02.2023 11:00-12:00 FOF Horsens Sofie Lystbæk
3 Mandag 20.02.2023 11:00-12:00 FOF Horsens Sofie Lystbæk
Se alle Se færre

Sofie Lystbæk

Jeg er uddannet fysioterapeut og elsker at undervise. Jeg går meget op i at alle får noget ud af holdtræningen uanset niveau, og har stort fokus på at det skal være sjovt at træne. Det er desuden vigtigt for mig at træningen foregår i et behageligt miljø, og at der er en god stemning på holdet. 
Jeg har erfaring med flere forskellige former for holdtræning inden for styrke-, balance - og konditionstræning samt afspænding og mindfulness. 
Derudover er jeg meget kreativt anlagt, og bruger meget tid i køkkenet på blandt andet fyldte chokolader, forskellige slags kager og brødbagning.