Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
quindefællesskab og en dag i naturen hos FOF i Horsens

Quindefællesskab og en dag i naturen

Quindefællesskab og en dag i naturen

Bliv en del af et fortroligt og nærværende quindefællesskab i naturen!

Ved overgange i livet og i hverdagen, kan både store og små udfordringer og forhindringer opstå, som, vi kan have svært ved at finde rundt i, navigere i eller forstå. Her har vi brug for at finde ind til os selv og finde ro i en ny hverdagOvergangene kan være præget af stor glæde over det nye som kommer, f.eks. et nyt job, et barn eller barnebarn, flytning til en ny by. Livets overgange kan også overskygges af nostalgi eller tab af noget, enten noget der forsvinder helt eller erstattes med andet. 
Det vigtige er, at kunne tage hånd om og tale om disse overgange og nye perioder i livet, for at byde dem velkommen på en kærlig og omsorgsfuld måde. Det er, hvad denne dag går ud på.

DAGEN ER FOR DIG, DER:

 • Ønsker at være en del af et fortroligt, nærværende og hyggeligt fællesskab med andre kvinder, hvor der er plads til at tale om alt.
 • Oplever større eller mindre forandringer i dit liv og i din hverdag, som du ønsker inspiration og vejledning til at komme igennem eller forstå.
 • Har brug for råd og hjælp til at håndtere hverdagen med de små og store udfordringer, der kan opstå.
 • Ønsker at finde ind til dig selv i en stadig foranderlig og omskiftelig verden og hverdag.
 • Elsker at opholde dig i naturen!

SÅDAN KAN OVERGANGE I TILVÆRELSEN VISE SIG:

 • En indre uro eller rastløshed
 • En følelse af ensomhed. 
 • Pludseligt manglende netværk
 • Manglende livskvalitet.
 • Svært ved at se mening i livet. 
 • Man har måske oceaner af pludselig opstået tid eller drukner i hverdagens gøremål og hvad skal vi så bruge tiden til? 

DET FÅR DU MED FRA DAGEN:

På denne dag mødes vi i et fællesskab ude i det fri, hvor der er højt til loftet og plads til alle
Vi skal tale om de konkrete overgange vi møder i livet, blive klogere på os selv og inspireres af hinanden igennem samtaler og små øvelser
Fællesskabet er fortroligt og vi deler ud af vores erfaringer og på den måde finder vi nye retninger og syn på de forandringer vi oplever i livets overgange, uanset om de er store eller små, positive eller svære.
Igennem dagen kan vi lære, at byde overgangene velkomne og forlige os med, hvor vi står lige nu og på den måde finde den bedste måde at leve vores liv på herfra. 
I gamle tider fejrede man overgangene i livet, også på tværs af tid, alder, kultur og religion. Man takkede af til det gamle, som ikke gav længere skabte energi eller gav mening og bød i stedet det nye velkommen. Vi vil derfor også lade os inspirere af datidens overgangsritualer og tale om, hvordan vi kan bruge det I dag. 

DETALJER OM DAGEN:

Vi mødes søndag d. 4/9-22 fra kl. 10-16 ved grus parkeringspladsen på Åbjergskovvej (den ned mod Shüttesvej). Herfra følges vi til Bygholm sø. 

Da holdet er begrænset til 10 deltagere, bliver vi et hyggeligt og fortroligt fællesskab, hvor der er højt til loftet og plads til at snakke om alt det, der rører sig i livet.

Medbring selv en madpakke til frokost, et siddestykke og tag gerne tøj på efter vejret.

Der serveres kaffe, te og kage.

 

Nysgerrig på vores andre outdoor-hold? Se mere her