Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
hundetræning træn din hund friluftsliv hundemenneske

Sjov med unghunden

Sjov med unghunden

Har du fået hund i Corona tiden og vil du gerne igang med at træne, lege og lære, så er holdet her er til unghunde fra 8 mdr., alle racer og køn er velkomne.

Uanset hvad man ønsker at bruge hunden til i fremtiden, om den skal være en træningsmakker i en sport, om den skal være en sød familiehund, der fungerer godt i hjemmet eller begge dele, så starter alt med en god træning, socialisering og miljøtræning.

Vi vil på holdet arbejde via leg og gode relationer mellem hund og ejer ved hjælp af positiv forstærkning, belønning og frivillig adfærd, som er de metoder, hunden husker bedst og dermed lærer mest af. På kurset vil vi komme omkring basis træning, som f.eks. frivillig kontakt, sit, dæk, indkald, gå pænt, socialisering (at kunne være afslappet omkring andre hunde på afstand) og vigtigst af alt, leg.

Tip: hav altid gode bløde godbidder med, som f.eks. kylling tern, eller lignende, som hunden vil arbejde for at få. Legetøj, hunden elsker, f.eks. bold i snor, dummy, et viskestykke med knude på eller andet.

Alt træning foregår i fast line uden ringe eller ekstra karabinhager – dvs. ingen flexliner og ingen liner med karabinhage udover den der er klipses i hundens sele/halsbånd.

Max. 8 deltagere.

Husk ved tilmelding på hjemmesiden:**Skriv hundens navn, race og alder i bemærkninger**