Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Sheltertur for begyndere på Koutrupgård Shelterplads

Nat under stjernerne

Nat under stjernerne

NU HAR DU MULIGHEDEN! Vores outdoor vejleder Willi Squindo, sørger for, at din første shelter-tur bliver en succes! Og forhåbentlig ikke den sidste.

"Tag på tur i naturen" kursus med overnatning i shelter eller bivuak på shelterpladsen ved Egebjerg Sø ved Horsens: Se stedet her

Her vil det, udover at lave bål og mad også indgå undervisning i, hvad man tager med på tur og hvordan man holder sig varm, tør og mæt.

1. mødegang den 12. april kl. 19-21: foregår hos FOF Horsens, snakker vi om, hvordan vi forbereder os til overnatningsturen. Vi går også igennem, hvad vi skal have med af udstyr på selve turen. 

2. mødegang den 22. april - 23. april er selve shelter-turen.

Vi tager ud til shelteren og her lærer du at slå lejr og lave bål til både mad og varme/hygge. Du lærer også, hvordan du holder dig varm, mæt og tør på turen. Maden laver vi af råvarer, vi har med hjemmefra og supplerer med det vi kan finde af spiseligt i naturen. Vi kommer til at lave mad på bål og på stormkøkken (Trangia eller lignende).

Alt dette er indeholdt i prisen:

  • Kaffe/te
  • Grej
  • Brænde

Medbring selv:

  • Drikkevarer
  • Udstyr (sovepose, underlag, varmt tøj/sko...iflg. liste, som laves sammen på første mødegang)

Det vil være muligt at leje noget udstyr hos underviseren. Dette aftales og afregnes direkte med underviseren. Forplejning på ca. 230,- kr. pr. pers. afregnes ligeledes med underviseren. 

OBS. Deltagere skal være fyldt 12 år for at kunne deltage.  Prisen dækker én person.

Vil du vide mere om Willi, vores natur-vejleder, kan du læse mere på hans hjemmeside: Outdoor Connection