Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

En grønnere hverdag

Tid til nye vaner ?

Kom med på en workshop, hvor vi sætter handling bag ordene og lærer at lave skønne, bæredygtige og velduftende produkter med naturlige råvarer og ægte æteriske olier.

  • Kunne du tænke dig at lave en ovnrens, der er så mild, at du ikke behøver at sende børn og husdyr væk fra hjemmet, når det er tid til rengøring – uden at gå på kompromis med effektiviteten?
  • Badebomber, hvor du ved, hvad de består af?
  • en shampoobar, der passer lige til dig og dit hår?

Det og meget mere vil vi arbejde med i løbet af dagen. Du vil opleve, at det er så nemt, at du kan fortsætte, når du kommer hjem – og du kan invitere familien med.

I løbet af dagen finder vi skåle og grydeskeer frem og laver 5 forskellige produkter, som er så hurtige at lave, at du kan få dem med dig hjem sammen med inspiration til endnu flere nye vaner som gavner både dig, familien og vores fælles jord.

Med en introduktion til de ingredienser, vi bruger, bliver det lettere at træffe gode, grønne valg samtidigt med, at du får et indblik i grundlæggende, holistisk aromaterapi.

Det kræver ingen forkundskaber at være med, og de nødvendige materialer er inkluderet i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 10:00-15:00 Egebjergskolen, Horsens Charlotte Nørgaaard

Charlotte Nørgaaard

Charlotte Nørgaard er aromaterapeut med en fortid som folkeskolelærer. Jeg bliver glad, når jeg bliver kaldt olienørd. For godt 4 år siden oplevede jeg på egen krop, hvordan æteriske olier og aromaterapi forbedrede mit liv og min livskvalitet, og siden har jeg deltaget i en lang række internationale kurser og mange timers uddannelse indenfor området. Jeg er i gang med en international certificering som professionel holistisk aromaterapeut, og min interesse for området har medført, at jeg sidder som bestyrelsesmedlem i den aromaterapeutiske brancheforening IFPA. Et af de områder, der interesserer mig meget er, hvordan vi kan kombinere brugen af naturlige råvarer i hverdagen med aromaterapiens styrke til gavn for os selv og vores nærmeste.