Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
find din personlige stil med lookbook

Find din personlige stil

Find din personlige stil

Find din helt egen personlige stil med en Lookbook (et papirkatalog med modeller af tøj, sko og tilbehør fra én kollektion. Dette er en færdiglavet løsning til dit image til hver dag, en enkelt begivenhed og en særlig lejlighed).

Formål:

De fleste mennesker drømmer om at være noget særligt, attraktiv og skille sig ud. Selvværd, selvtillid og tro på sine naturlige evner hjælper mennesker at opnå betydeligt større resultater i deres personlige liv, arbejde og karriere. 
Er du kreativ, fuld af ideer og modeinteresseret? Kan du lide at tegne og fantasere? Så er et kursus inden for mode og design noget for dig. Der er en meget god måde at udvikle din smag, ændre eller finde din stil, og bare få ideer: lav en lookbook 

Hvem henvender kurset sig til? 

Kan du lide at være kreativ og er du fuld af ideer og modeinteresseret? Kan du lide at tegne og fantasere? Så er dette kursus inden for mode og design lige noget for dig. Der er en meget god måde at udvikle din smag, ændre eller finde din stil, og bare få ideer med at lave en lookbook.

Hvad kan jeg bruge det til?

Du får lavet et papirkatalog med modeller af tøj, sko og tilbehør fra én kollektion. Dette er en færdiglavet løsning til dit image til hver dag, en enkelt begivenhed eller en særlig lejlighed. Sammen med vores underviser får du inspiration til lige netop DIT design og stil.

Hvornår: 

Kurset foregår hver tirsdag med opstart den 13. september - 5 mødegange kl. 18.00-19.30